RO | EN

Stephan Hausner
în România

WORKSHOP – Even if it costs me my life
Systemic Constellations works in the field of health
25 & 26 June 2022

TRAINING – The Art of Facilitating
Restoring relations
27 & 28 June 2022

Hilton Garden Inn – Bucharest Old Town

Constelații Familiale
(workshop si training)
cu Stephan Hausner
București
25 - 28 Iunie 2022

Evenimentele se adresează publicului larg dar si facilitatorilor, terapeuților, profesioniștilor in domeniile terapiei, psihoterapiei si a altor domenii legate de sănătate fizică si emoțională.

Te invit sa experimentezi prezența și abilitățile unui maestru facilitator al constelațiilor sistemice/familiale. Stephan Hausner este un facilitator de renume mondial, care conduce cursuri în 45 de țări de pe 5 continente în această abordare fenomenologică inovatoare a transformării.

Stephan este autorul cărții „Chiar dacă mă va costa viața – Constelații Sistemice și boli cronice sau Simptomatologia de lungă durată“, care este disponibila în 14 limbi iar din 24 Iunie si in limba Romana.

Comanda online aici

Pentru a treia oara in Romania , el vine pentru 5 zile la  București,  cu o serie de evenimente de excepție:

 • In 24 Iunie, lansarea cărții “Chiar daca mă va costa viața” tradusa in limba Română
 • In 25 si 26 Iunie, un workshop de 2 zile – “Chiar dacă mă va costa Viața!” – O perspectiv sistemică asupra bolilor si a sănătății Constelații Sistemice pe tema Sănătății:
 • In 27 si 28 Iunie, un Masterclass Training de 2 zile – “Arta de a Facilita – Restaurarea Relațiilor”

Stephan Hausner este unul dintre cei mai importanți facilitatori internaționali de Constelații Sistemice și a fost instruit de însuși Bert Hellinger.

Venind cu o solida pregătire si  experiență în medicina tradițională chineză, homeopatie și osteopatie, Stephan Hausner aplică munca de Constelații Sistemice în domeniul bolilor cronice și sănătății. De mai bine de 25 de ani. a lucrat, a predat și a făcut training-uri în peste 50 de țări și este dedicat să exploreze potențialul de vindecare al Muncii de Constelații Sistemice.

In ultimii 10 ani, Stephan s-a instruit, de asemenea, cu diverși profesori în Psihologie Umanistă și Terapie bazată pe Mindfulness cu Mike Boxhall și Thomas Huebl și include din ce în ce mai multe terapii bazate pe Mindfullnes, trecând de la orientare spre soluție la transformare.

Puteți afla mai multe despre el si activitatea sa aici: https://www.stephan-hausner.de/en/ueber-uns/stephan-hausner/

O altă oportunitate de a vedea munca lui Stephan este un set de 5 DVD-uri, filmat și editat profesional de Alison Mezey, publicat de ConstellationArts

Scurta prezentare a DVD-urilor

Evenimente

Workshop deschis in 25 si 26 Iunie 2022:  “Chiar dacă mă va costa Viața!”O perspectiv sistemică asupra bolilor si a sănătății Constelații Sistemice pe tema Sănătății

Workshop-ul deschis se adresează publicului larg care dorește sa lucreze Constelații cu unul dintre cei cunoscuți si recunoscuți facilitatori, care lucrează sistemic cu bolile, in special boli terminale.

Stephan oferă atelierul de 2 zile „O viziune sistemică asupra sănătății și bolii”. Este o oportunitate rară de a lucra cu cineva cu atât de multe cunoștințe și experiență în domeniul sănătății și al bolii.

Acum aveți ocazia să vă familiarizați cu metoda de lucru a lui Stephan. Cu ajutorul constelațiilor, el va arăta multe exemple despre modul în care bolile cronice și simptomele pe termen lung se pot asocia cu dinamica ascunsă în sistemele familiale.

Cu mulți ani de experiență în constelații familiale, metoda lui de lucru este blândă și onesta. Relația cu clientul este primordială și el investighează mereu cu clientul unde anume unde rezonează întrebarea pusa.

Plata online cu cardul

Masterclass Training în 27 și 28 Iunie 2022: “Arta de a Facilita”Restaurarea Relațiilor

Formatul de training se adresează în mod deosebit practicienilor în Constelații Sistemice care au urmat deja o pregătire/formare/training sau sunt încă in pregătire si terapeuților, care doresc sa acceseze un alt nivel de pregătire, dar si publicului larg care dorește sa intre in profunzime in câmpul Constelatiilor, atât personal cât și profesional

 La acest Master Class il vei cunoaște pe Stephan, felul in care lucrează, felul in care privește si abordează Constelațiile, elemente teoretice, exerciții practice, si poți experimenta Constelații  pe care le va lucra cu participanții.

Plata online cu cardul

Tarif de participare:
 • La oricare din evenimente, workshop sau training, prețul de lista este € 450 / eveniment  cu discount de € 100, daca te înscrii pana in 15 iunie 20 iunie – € 350 Euro (1,750 Lei)
 • Participând la ambele evenimente, ai un discount suplimentar de € 50, prețul final fiind de  € 650 (3.250 lei) si un loc rezervat la lansarea cărții in limba romana a lui Stephan : “Chiar dacă mă va costa Viața!” in data de 24 Iunie.

In preț sunt incluse costul evenimentelor si coffee break-urile.

Plata online cu cardul

Detalii de plata pentru cei care aleg transfer bancar:

CENTRUL DE EDUCATIE SISTEMICA SRL

Cont IBAN: RO64INGB0000999912436420

In detaliile de plata menționează numele tău si evenimentul la care vrei sa participi:

 • Workshop 25 si 26 Iunie, sau
 • Training 27 si 28 Iunie, sau
 • Eveniment complet: 25-28 Iunie

IMPORTANT: Înscrierea va fi validata doar după ce efectuezi plata, iar factura va fi trimisa pe mail.

Program de lucru:

In fiecare zi de la 10:00 la 18:00 cu o pauza de prânz de 1h:30min, in jurul orei 13:30 si 2 pauze de cafea, una dimineață si una după amiaza.

Plata prin transfer bancar

Loc de desfășurare:

Evenimentele vor avea loc la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, un loc minunat in inima Bucureștiului in Centrul Vechi.

Cazare:

Cazarea este disponibilă la Hotel, la preturi preferențiale, pentru aceste evenimente, pentru cei care călătoresc si doresc sa aibă o experiență integrată.

 • Single: € 89/noapte + Taxa locală (0,5%) + 5% TVA
 • Dublă: € 99/noapte + Taxa locală (0,5%) + 5% TVA

Rezervările pot fi făcute pana cel târziu in 14 Iunie.

Acestea sunt tarife speciale si include: mic dejun, WIFI si acces la sal de fitness.

Anulările fără costuri suplimentare se pot face pana cel târziu in 14/06/2022

Politica de Anulari:

 • Înainte de 15 Iunie, 2022: Se returnează complet
 • După 15 Iunie, 2022: Se returnează 50% din valoarea tarifului de participare

Daca simți ca mai sunt necesare detalii, sau ai întrebări mă poți contacta la telefon: 0722 376 207 – Dragoș sau la dragosriti@yahoo.com

Pe curând!

Dragos